Se caută șef pentru Poliția Locală

6

 

Primăria Roman a scos la concurs postul de director al Poliției Locale. Conform anunțului afișat pe site-ul instituției, candidații interesați să participe la conurs trebuie să aibă studii superioare, studii de masterat sau postuniversitare în domeniul administraţiei publice, management ori în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice, vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice minim trei ani.

Candidaţii vor avea, în dosarul de înscriere, printre celelalte acte obligatorii și o declaraţie pe propria răspundere sau adeverinţă care să ateste că nu a desfăşurat activităţi de poliţie politică.

Concursul se va desfăşura în data de 19 septembrie, ora 10.00, proba scrisă. Interviul se va susţine, de regulă, într-un termen de maximum cinci zile lucrătoare de la data susţinerii probei scrise. Dosarele se depun în termen de 20 de zile de la data afişării anunţului, până la data limită de 4 septembrie.

Reamintim faptul că primarul Lucian Micu nu a mai continuat colaboratea cu fostul șef al Poliției Locale, Daniel Cazacu, acesta fiind transferat pe o funcție inferioară începând cu data de 1 august. Motivele încetării colaborării nu au fost spuse public, transferul făcându-se cu acordul părților.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.