Cozmanciuc: „PSD vinde viitorul României”

de | 21/08/2017 | Național, Politică

Deputatul PNL Mugur Cozmanciuc, secretar al Camerei Deputaților, susține că partidul aflat la guvernare vinde viitorul României.

Guvernul PSD se laudă cu creștere economică, însă realitatea este diferită de ceea ce prezintă ei cu laudă și optimism. Tot ce au făcut cei din Guvernul PSD este ca, prin consumul bazat pe importuri, să susțină economiile altor țări din banii românilor și prin îndatorarea copiilor și nepoților noștri. Asta contrazice virulent poza naționalist-patriotardă a pesediștilor care nu mai conteneau să arate cum vor susține capitalul autohton. Adevărul este că dintr-o creștere economică de 5,6% tot ce rămâne este un deficit bugetar de 3,2%, un deficit comercial record și o creștere substanțială a datoriei externe.

deputat PNL Mugur Cozmanciuc

Liderul liberalilor nemțeni a adăugat că această creștere a economiei nu se vede deloc în autostrăzi, drumuri, spitale sau școli.

Deși ar trebui să declare construcția de autostrăzi prioritate națională, preocupările lor sunt diferite de prioritățile României. Cel mai îngrijorător este că semințele răului pe care guvernul PSD le-au pus în economie vor încolți curând și vor avea efecte extrem de toxice. Tăierea investițiilor publice și topirea creșterii economice în consum din importuri și cheltuieli iresponsabile cu nemunca și clientela vor fi devastatoare pentru economie în următorii ani. Românii au nevoie de mai mult, nu merită să ajungă în situația de a constata că viitorul copiilor și nepoților a fost vândut de PSD.”

deputat PNL Mugur Cozmanciuc

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.