Foto: Incendiu la florăria Stil din cartierul Favorit

20

Pompierii romașcani au avut o intervenție dificilă joi după-amiază. La florăria Stil din cartierul Favorit a izbucnit un incendiu ce risca să se propage la apartamentele de la etaj sau la spațiile comerciale din vecinătate.

În jurul orelor 18.20 am fost solicitați prin dispecetarul 112 pentru a interveni la un incendiu produs în municipiul Roman, la intersecția străzilor Roman Mușat și Sucedava, la un spațiu comercial. Ne-am deplasat la fața locului cu două autospeciale de lucru cu apă și spumă. Incendiul era propagat în spațiul comercial cu pericol de extindere la spațiile vecine. S-a intervenit pentru localizarea și lichidarea incendiului.

plutonier adjutant șef Iulian Lazăr, șef gardă de intervenție

Pompierii au intervenit mai bine de o oră și, din cauza fumului gros, nu au putut intra în spațiu decât cu mască și tub de oxigen. Nici așa nu le-a fost ușor, iar informațiile oferite de proprietarul afacerii s-au dovedit prețioase pentru orientarea în interior.

Pentru a fi siguri că incendiul nu are și alte efecte, salvatorii au întrebat proprietarii apartamentelor de deasupra dacă intră fum pe undeva sau dacă sunt alte semne care ar indica extinderea.

O cauză probabilă a izbucnirii incendiului este un scurt circuit electric, dar atât pompierii cât și polițiștii continuă cercetările pentru a stabili exact de la ce a pornit totul.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.