Noi indicatori aprobați pentru blocul 33 de pe Anton Pann

de | 24/08/2017 | Administrație, Local

Consilierii locali romașcani s-au reunit joi, 24 august, pentru a vota de îndată un proiect de hotărâre referitor la blocul 33 de pe strada Anton Pann.

Imobilul din apropierea Școlii „Calistrat Hogaș” are șanse reale de a fi modernizat și termoizolat cu fonduri europene, prin intermediul Programului Operațional Regional. Proiectul pentru obținerea finanțării a fost depus la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord-Est, a fost evaluat și, până acum, a fost actualizat de mai multe ori, prin hotărâri de Consiliu Local.

Modificarea aprobată joi a fost cerută de ADR Nord Est pe 23 august și se referă la adăugarea în proiect a patru indicatori: suprafața utilă a blocului izolat termic, reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră, consumul anual specific de energie pentru încălzire și numărul de apartamente reabilitate.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.