„Despre comunicare și interacțiune”, un nou eveniment dedicat femeilor

de | 29/08/2017 | Educație, Local

Joi după-amiază, la ora 18.00, va avea loc un nou eveniment marca „Femeia, între putere și feminitate”. Evenimentul organizat de Cătălina Popescu face parte dintr-o serie de activități dedicate femeilor care se dedică și familiei și carierei, aceste acțiuni având rolul de a reaminti reprezentantelor sexului frumos că grija față de sine are consecințe pozitive și asupra celorlalți.

De data aceasta, evenimentul va fi despre comunicare și interacțiune, iar invitatul este Adriana Robu, doctor în comunicare și profesor universitar.

Este coach, trainer certificat John Maxwell, deci are o arie foarte mare pe care o acoperă pe zona aceasta de public speacking și cred că este omul cel mai potrivit pentru acest wokshop. Am cunoscut-o în urmă cu patru luni, la o conferință pe teme de comunicare pe care dumneaei a organizat-o și mi s-a părut foarte interesant să facem împreună acest proiect și așa s-a născut ideea. Joi vom învăța să comunicăm eficient, să depășim teama de a vorbi în public. Vor veni și elevi, studenți și nu numai, va fi un workshop de lucru.”

Cătălina Popescu, organizator

[add_single_eventon show_exp_evc=”yes” id=”28832″ ]

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.