Muzică pentru toate gusturile în Parcul Municipal

de | 29/08/2017 | Actualitate, Local

Un grup de tineri „uniți de muzica bună”, care au preocupări artistice în alte orașe ale țării vor veni, la sfârșitul acestei săptămâni la Roman pentru a concerta acasă. Tinerii vor putea fi ascultați în Parcul municipal Roman sâmbătă, 2 septembrie, între orele 14.00 și 22.00.

Desfășurat sub deviza ”Back home”, evenimentul se va desfășura în zona foișorului din Parc, acolo unde tinerii romașcani, membri ai trupei Roman Massive, vor mixa muzică pentru toate gusturile.

Am dat startul în acest an mai multor evenimente dedicate cât mai multor cetățeni. Sub organizarea noastră exclusivă am avut o zi de picnic la iarbă verde, după care tinerii din oraș s-au unit în a crea activități diverse și interesante pentru cei din jur. Mă bucur că s-a creat o astfel de energie pozitivă ce oferă variante frumoase de petrecere a timpului liber. Doamna viceprimar Roxana Iorga și-a manifestat întreaga disponibilitate de a se implica și a ajuta cu resursele logistice ale Primăriei desfășurarea acestor evenimente, fiind și ea apropiată tineretului din Roman și o persoană activă, implicată și responsabilă.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Este cel de-al treilea eveniment organizat în această vară în Parcul municipal, în  urmă cu câteva săptămâni fiind organizat un picnic, iar săptămâna trecută, o acțiune de două zile pentru promovarea sportului.

Pentru evenimentul de pe 2 septembrie, administrația publică locală îi invită pe agenții economici interesați să desfășoare activități de comercializare băuturi și produse alimentare să participe la eveniment, înscrierile urmând a se face până vineri, 1 septembrie, la Serviciul autoritzări comercial, transport din cadrul Primăriei.

[add_single_eventon id=”28476″ show_exp_evc=”yes” ]

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.