Un proiect al Primăriei Roman, finalist la etapa națională a Energy Globe Award

de | 01/09/2017 | Economic, Național, Social

Microhidrocentrala de pe râul Moldova este unul din cele 15 proiecte finaliste în cadrul competiției naționale Energy Globe Award, susținută de E.ON România, o competiție prin care sunt încurajate proiectele și ideile pentru asigurarea independenței energetice.

Cele 15 proiecte, printre care cel de la Roman și o idee a unei firme Piatra-Neamț, au fost selectate dintr-un total de peste 160 de proiecte din domeniul eficienţei energetice şi protejării mediului înregistrate pe platforma energyglobe.ro

După analizarea fiecărui proiect în parte, membrii juriului au întocmit o listă scurtă cu cele mai bune trei proiecte în fiecare dintre cele cinci categorii, iar ulterior dintre acestea le vor alege pe cele care vor câştiga respectivele categorii. De asemenea, rolul juriului va fi să nominalizeze câştigătorul general al competiţiei, cel care va reprezenta România la etapa internaţională a Energy Globe Award de anul viitor. Decernarea premiilor va avea loc în cadrul unei gale organizate în luna octombrie la Bucureşti.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.