Fotbal: CSM Roman învinge în deplasare cu un scor covârșitor

de | 02/09/2017 | Local, Sport

Sâmbătă, 2 septembrie 2017, în cadrul celei de-a doua etape din campionatul 2017-2018 al Ligii a 3-a Seria 1, CSM Roman a întâlnit în deplasare Metalosport Galați.

Desfășurat pe un teren aflat într-o stare deplorabilă, meciul a avut o singură direcție: spre poarta gazdelor. Scor final: 0-8. Au marcat: Cosmin Țapu (20′ și 34′), Andrei Florean (30′), Mădălin Popa (45′), Sorin Dutciuc (50′), Marian Marin (61′), Vasile Chirilescu (55′) și Alex Crăciun (87′).

Primul unsprezece a fost format din: portar Angel Băiceanu; fundași – Vlad Mocanu, Marian Marin, Relu Grigore, Vasile Chirilescu; mijlocași – Andrei Florean, Mădălin Popa, Bogdan Brăescu, Iosif Netbai; atacanți – Sorin Dutciuc și Cosmin Țapu. Au mai evoluat: Alin Mocanu, Alex Crăciun, Daniel Marin și Cătălin Aeroaiei.

E prima noastră victorie din actualul sezon pe care ne bucurăm că l-am început cu dreptul, cu un egal și o victorie categorică în deplasare. Meciul ăsta a decurs bine și băieții s-au descurcat admirabil în ciuda pe, cred, cel mai rău teren din serie. Echipa este din ce în ce mai închegată și mai e trebuie să punem la punct niște detalii. Mulțumim tuturor celor care ne susțin și îi așteptăm în tribune la următorul meci.

Gabriel Țapu, antrenor CSM Roman

Următorul meci din campionat se va desfășura acasă, împotriva AFK Csikszereda Miercurea Ciuc, pe 9 septembrie de la ora 17:00.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.