Polițiștii au stat cu radarele pe șoferi

de | 04/09/2017 | Actualitate, Județean

Polițiștii rutieri nemțeni au desfășurat, în perioada 2 – 3 septembrie, o acțiune pe principalele drumuri europene, naționale și județene pe raza județului Neamț pentru depistarea conducătorilor auto care depășesc regimul legal de viteză.

În cele două zile, polițiștii au aplicat 274 sancțiuni contravenționale, dintre care 163 pentru nerespectarea regimului de viteză. Au fost reținute 60 permise de conducere: 37 pentru viteză, 3 pentru alcool, 9 din cauza unor depășiri neregulamentare, 9 din cauza neacordării de prioritate, 2 pentru alte cauze.

Majoritatea constatărilor au fost efectuate cu aparatele radar neinscripționate, dispuse în cascadă, pe sectoarele de drum cu risc ridicat de accident.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.