Cine vrea să conducă Poliția Locală Roman

de | 07/09/2017 | Administrație, Local

Două persoane vor șefia Poliției Locale Roman și au depus documentele necesare pentru înscrierea la concursul organizat de Primăria Roman.

Cei doi candidați sunt Cristian Malei, fost adjunct al Poliției municipiului Roman și actualmente pensionar, și Sorin Panaite, adjunct al Poliției Locale. Reamintim că, până acum, șef al Poliției Locale Roman a fost Daniel Cazacu. Neoficial, acesta a fost demis de primarul Lucian Micu; oficial, plecarea lui Cazacu s-a făcut prin acordul părților, fiindcă în cadrul direcției s-ar fi dorit o nouă abordare.

Proba scrisă a acestui concurs se va desfășura pe 19 septembrie, iar interviul, câteva zile mai târziu; astfel că rezultatele acestui concurs se vor afla până la sfârșitul lunii.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.