Cotidian online independent

Pictură și grafică marca Cristinel Prisacaru, la RomanArt Gallery

Zeci de lucrări ale artistului plastic Cristinel Ionel Prisacaru pot fi admirate începând de luni, 18 septembrie, la RomanArt Gallery, lângă Spitalul Vechi. Expoziția de pictură și grafică cuprinde 56 de lucrări realizate de artist de-a lungul timpului, astfel că tablourile cuprind tehnici diferite.

E prima expoziție personală pe care o am aici, la RomanArt Gallery, la o distanță de 1 ani de la prima expoziție personală am avut-o, în 2003. De atunci expun în fiecare an la Roman, Iași, Piatra Neamț, dar și în alte orașe din Moldova. Sunt 56 de tablouri, grafică și pictură, începând de la grafică făcută în tehnică mixtă, creion, liner, chiar și cafea… Am lucrări în acuarelă, tempera; sunt foarte multe tehnici, unele chiar și cu foiță de aur lucrate. Am și picturi pe șevalet, inclusiv stilul care mă caracterizează, stilul mozaic. Am adus lucrări din mai multe perioade pentru ca oamenii să-și amintească de ceea ce am lucrat de-a lungul timpului.

Cristinel Ionel Prisacaru, artist plastic

Cristinel Ionel Prisacaru a fost elev al Liceului de Artă „Victor Brauner” din Piatra-Neamț și absolvent al seecției de Artă Murală a Facultății de Arte Plastice din cadrul Universității de Artă „George Enescu” Iași. Prisacaru este membru al Uniunii Artiștilor Plastici, filiala Neamț, din anul 2010. El este, totodată, profesor la Clubul Copiilor Roman.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
S-ar putea să-ți mai placă și

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Angajăm electrician!