Atenție la campaniile „sociale” din mediul online

4

Sunt persoane care profită cu cinism de situația mai puțin favorabilă în care se află, la un moment dat, alte persoane. Nu de puține ori au fost sesizate cazuri în care, pe baza unor situații dramatice, au fost cetățeni care s-au gândit că pot face bani nemunciți.

O asemenea situație ar fi avut loc și de curând, iar așa-zișii beneficiarii ai falsei campanii ar fi copii aflați în grija Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Neamț, la un centru din Roman.

În ultima perioadă, DGASPC Neamț a primit mai multe semnale referitoare la faptul că o persoană a inițiat pe canalele de socializare o acțiune de strângere de materiale sanitare pentru copiii cu dizabilități dintr-un centru din Roman. Facem precizarea că persoana respectivă nu a făcut nici un demers legal și nu a solicitat informații de la DGASPC Neamț în vederea demarării unei astfel de campanii, iar instituția noastră nu se asociază acestei activități. Precizăm, de asemenea, că există o preocupare permanentă a Consiliului Județean Neamț și a DGASPC în vederea asigurării necesarului de bunuri și servicii la nivelul tuturor centrelor de copii din județ, conform standardelor și normativelor în vigoare.” – comunicat de presă DGASPC Neamț

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.