Cotidian online independent

„Femeia, între putere și feminintate” se va desfășura într-un nou loc

Seria evenimentelor „Femeia, între putere și feminitate” continuă cu o temă de interes pentru multe doamne. Evenimentul din această săptămână vine cu două noutăți. Prima este locul de desfășurare: Casa de Cultură a Sindicatelor, în sala bibliotecii. A doua noutate este ziua desfășurării activității: vineri, nu joi, pentru că organizatoarea a vrut să lase tuturor cinefililor să meargă la proiecția filmului „Octav”.

Evenimentul de vineri se numește „În căutarea echilibrului: despre hrana trupului și a sufletului”, iar invitații sunt Diana Mădălina Georgescu și Lucian Mușet.

Am decis să abordăm și acest subiect în cadrul evenimentelor <Femeia, între putere și feminitate> atunci când am văzut cat de multe persoane cer acest subiect. Doar că nu m-am rezumat doar la nutriție, ci l-am combinat cu dezvoltare personală. Va fi un eveniment foarte dinamic și util tuturor celor interesați de sănătatea trupului si a sufletului. Timpurile pe care le trăim nu ne vin deloc în ajutor. Ne impărțim cu mai mult sau mai puțin succes între job și casă, între resposabilitățile din fișa postului și cele nescrise care vin la pachet cu statului de femeie – soție, mamă. Și în tot acest context ”nu îmi ajunge timpul” este sintagma pe care o folosim cel mai des. În realitate este vorba despre faptul că ne-am abandonat, avem mai mult grija de ceilalți decât de noi înșine.” Cătălina Ilie Popescu, organizator

 

Diana Mădălina Georgescu, nutriționist, asistent farmacie, specialist în comunicare și relații publice, pasionată de gătitul simplu și savuros, la îndemâna oricui, practică oficial nutriția de câțiva ani. Lucian Mușet, formator, profesor de filosofie și fotograf. Rezervări la eveniment se pot face la numărul de telefon 0741.091.668.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
S-ar putea să-ți mai placă și

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.

Angajăm electrician!