A început săptămâna prevenirii criminalității

de | 02/10/2017 | Actualitate, Județean

În perioada 2 – 6 octombrie se va derula la nivel naţional, cea de-a II-a ediţie din acest an a manifestării „Săptămâna Prevenirii Criminalităţii”, obiectivele vizate fiind sensibilizarea cetăţenilor cu privire la necesitatea adoptării unor măsuri de autoprotecţie precum şi prezentarea consecinţelor ce decurg din comiterea de infracţiuni.

La fel ca evenimentele precedente, manifestarea va avea un caracter unitar, în fiecare zi desfășurându-se activități ce vizează un anumit domeniu stabilit in baza priorităților Poliției Române din domeniul prevenirii criminalității. Zilele de 2 și 3 octombrie sunt dedicate prevenirii delincventei juvenile si a victimizării minorilor, iar prevenirea infracțiunilor contra patrimoniului și a violenței domestice vor fi marcate miercuri, 4 octombrie, și joi, 5 octombrie, prin activități cu grupurile țintă vizate. Vineri va fi ziua dedicată siguranței rutiere.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.