Cotidian online independent

Fără permis dacă iei oameni la ocazie

Un bătrân din Roman s-a ales cu amendă și cu permisul auto suspendat pentru jumătate de an, după ce a fost prins de polițiștii rutieri că transporta persoane cu mașina personală.
Acțiunea oamenilor legii a avut loc în perioada 2 – 3 octombrie, iar romașcanul a fost prins chiar în prima zi. Atunci când polițiștii l-au surprins pe șofer în stația de la Favorit, acesta avea mai multe persoane în mașină, pe care intenționa să le ducă la Dulcești.

În momentul depistării în trafic, bărbatul avea în autoturism trei persoane pe care le preluase din stația de autobuz ,,Favorit” din municipiul Roman și care urmau să achite diverse sume de bani pentru serviciul de transport de care au beneficiat. Întrucât conducătorul auto nu se afla la prima abatere de acest gen, împotriva acestuia a fost luată măsura sancțiunii contravenționale și s-a dispus suspendarea dreptului de utilizare a autovehiculului în cauză pe o perioadă de șase luni.” – comunicat de presă Inspectoratul de Poliție Județean Neamț

Activitățile polițiștilor a fost desfășurate pentru descurajarea conducătorilor de autoturismelor de a nu mai efectua transport rutier public de persoane ilegal. În urma filtrelor organizate în trafic pe raza întregului județ au fost constatate 16 abateri și a fost dispusă măsura suspendării dreptului de utilizare a unui autovehiculului pe o perioadă de 6 luni.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
S-ar putea să-ți mai placă și

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.