Cotidian online independent

Radu Samson conduce USR Roman

Radu Samson, fost candidat USR la alegerile parțiale pentru Primăria municipiului Roman, este noul președinte al filialei partidului din Roman. Alegerile din cadrul USR Roman au avut loc duminică, 8 octombrie, după ce la sfârșitul lunii septembrie deputatul Iulian Bulai și-a dat demisia din funcția de președinte din dorința de a dinamiza activitatea filialelor locale ale USR din județ.

După această schimbare, deputatul Iulian Bulai și-a păstrat funcția de președinte al USR Neamț, în timp ce filialele din județ sunt conduse de membri locali: Ioan Ploscaru la Piatra Neamț, Radu Samson la Roman, Gheorghe Sauciuc la Tîrgu Neamț și Emil Constantin la Zănești.

Îl felicit pe prietenul și colegul meu Radu pentru noua sa funcție și am încredere că va face din USR Roman o filială puternică prin ideile și proiectele sale. Îl apreciez pentru că dorește să se implice și sunt sigur că va face o treabă bună la Roman. În cazul meu, din punct de vedere politic, voi ocupa o singură funcție, aceea de președinte al filialei județene USR, poziție din care voi coordona celelalte filiale din județ.

deputat Iulian Bulai, președinte USR Neamț

Radu Samson a transmis pe pagina personală de Facebook un mesaj de mulțumire colegilor care l-au votat.

Le mulțumesc colegilor care mi-au acordat încrederea lor și m-au ales să conduc Filiala USR Roman din funcția de președinte. Voi face tot ce pot pentru a transforma USR Roman într-o voce răsunătoare a politicii romașcane și nemțene și mai ales pentru a le oferi o alternativă viabilă cetățenilor care își doresc un partid cu oameni în care să poată avea încredere. USR este un partid unde se dezbate orice idee, unde toată lumea are dreptul să-și spună părerea și unde fiecare membru este ascultat. Cum suntem unii cu alții așa suntem și cu cetățenii.

Radu Samson, președintele USR Roman

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
S-ar putea să-ți mai placă și

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.