Wi-Fi gratuit în centrul Romanului

de | 10/10/2017 | Local, Social

Administrația locală vrea să ofere romașcanilor și nu numai, posibilitatea de a se conecta gratuit la internet. Zona de Wi-Fi va fi în centrul municipiului.

Am dat în lucru colegilor de la biroul IT și deja s-a întocmit referatul pentru achiziția de materiale în vederea montării unor aparaturi care să permită o zonă de Wi-Fi în municipiul Roman. Această zonă, părculețul din fața Primăriei, cel de la Muzeul de Artă și cel din lateralul Casei de Cultură să poată fi acoperite cu internet wireless pentru romașcani. Vom face și o serie de setări, astfel încât să blocăm excesul de folosire a internetului wireless pentru a nu se downloada cine știe ce valori de trafic foarte mari, ci doar pentru a permite romașcanilor în număr foarte mare să se poată conecta gratuit la internet în această zonă.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

În anii următori este avut în vedere ca acest sistem să se extindă și în alte zone din Roman.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.