Donație pentru educație din partea Salvați Copiii

de | 12/10/2017 | Județean, Social

Destinatarii din județul Neamț ai campaniei naționale „Cumperi tu, primesc și ei!” au fost 22 de copii defavorizați, beneficiari ai Centrului de zi Piatra Neamț, din subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului. Campania a fost derulată de Organizația Salvați Copiii, în parteneriat cu Librăriile Alexandria.

Acțiunea s-a desfășurat pe parcursul lunii septembrie și a constat în donarea unui procent din vânzările lanțului de librării către copiii aflați în dificultate. La finalul acestei acțiuni, filiala Neamț a Organizației Salvați Copiii a ales să ofere ghiozdane complet echipate celor 22 de copii proveniți din familii modeste care beneficiază de servicii în cadrul Centrului de zi Piatra Neamț. Valoarea totală a donației a fost de aproximativ 6.600 de lei.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.