Teribilism de copil: a furat o mașină și s-a plimbat cu ea prin oraș

de | 13/10/2017 | Actualitate, Local

Un copil de 15 ani a fost prins de polițiști conducând o mașină prin oraș. S-a întâmplat joi, 12 octombrie, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Roman descoperind minorul în trafic, pe strada Ion Nanu.

Tânărul de 15 ani, din Roman a fost oprit în trafic, după ce autoturismul condus de acesta ar fi fost sustras de pe strada Spiru Haret, fiind proprietatea unui romașcan de 75 de ani. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că tânărul a condus autoturismul, pe mai multe artere de circulaţie de pe raza municipiului Roman.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi furt calificat în scop de folosinţă.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.