Video: Romașcanul Cristian Prăjescu a întors toate scaunele la Vocea României

14

Romașcanul Cristian Prăjescu a dat dovada talentului său la showul național „Vocea României”, vineri, 13 octombrie. Interpretarea cântecului „She’s out of my life” (melodie a lui Michael Jackson) i-a făcut pe toți cei patru jurați să întoarcă scaunele.

Primii doi care au întors scaunul, încă de la primele acorduri ale cântecului interpretat de Cristian Prăjescu, au fost Smiley și Tudor Chirilă. Toți cei patru antrenori au încercat, prin diferite replici, să îl convingă pe Cristian să aleagă echipa lor. Până la urmă, romașcanul a ales echipa Smiley, antrenorul la care s-a gândit încă de la Roman.

De altfel, Cristian Părjescu a spus că vrea să se axeze, în carieră, pe partea de compoziție și a precizat că a compus un cântec pentru o voce ca cea a lui Smiley și că ar dori o eventuală colaborare cu îndrăgitul artist „în afara acestui concurs”.


Vocea Romaniei – sezonul 7: Cristian Prajescu – She’s Out Of My Life Jurizare pe vocearomaniei.protv.ro

Cristian Prăjescu este student la Conservator și, pe lângă alte succese profesionale, în urmă cu patru ani a ajuns în finala națională a concursului Eurovision.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.

Angajăm electrician!