Video: Romașcanul Cristian Prăjescu a întors toate scaunele la Vocea României

de | 13/10/2017 | Actualitate, Cultură, Local

Romașcanul Cristian Prăjescu a dat dovada talentului său la showul național „Vocea României”, vineri, 13 octombrie. Interpretarea cântecului „She’s out of my life” (melodie a lui Michael Jackson) i-a făcut pe toți cei patru jurați să întoarcă scaunele.

Primii doi care au întors scaunul, încă de la primele acorduri ale cântecului interpretat de Cristian Prăjescu, au fost Smiley și Tudor Chirilă. Toți cei patru antrenori au încercat, prin diferite replici, să îl convingă pe Cristian să aleagă echipa lor. Până la urmă, romașcanul a ales echipa Smiley, antrenorul la care s-a gândit încă de la Roman.

De altfel, Cristian Părjescu a spus că vrea să se axeze, în carieră, pe partea de compoziție și a precizat că a compus un cântec pentru o voce ca cea a lui Smiley și că ar dori o eventuală colaborare cu îndrăgitul artist „în afara acestui concurs”.


Vocea Romaniei – sezonul 7: Cristian Prajescu – She’s Out Of My Life Jurizare pe vocearomaniei.protv.ro

Cristian Prăjescu este student la Conservator și, pe lângă alte succese profesionale, în urmă cu patru ani a ajuns în finala națională a concursului Eurovision.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.