Producătorii locali, neinteresați de târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte

de | 22/10/2017 | Economic, Local

Romanul este atractiv pentru producători, susține directorul de organizare evenimente din cadrul Camerei de Comerț și Industrie Neamț. Iar dovada a ceea ce spune Mihai Caravan se vede în centrul orașului, acolo unde a fost amplasat deja cortul mare pentru expoziția de îmbrăcăminte și încălțăminte. Este a doua ediție din acest an a târgului organizat de CCI Neamț și va aduce la Roman mai mulți producători decât în primăvară; în același timp, există și un paradox sesizat de organizatori.

Am producători care au cerut să vină la Roman, renunțând la târguri mari din țară, cum este cel de Bistrița. Romanul este atractiv și acest lucru ne bucură. Pe de altă parte, producătorii din Roman nu au fost deloc receptivi. Domnul primar, cu care am colaborat foarte bine, ne-a rugat și a insistat ca producătorii locali să fie invitați la acest eveniment. I-am contactat și le-am oferit reduceri pentru închirierea spațiului, dar nu au răspuns pozitiv acestei invitații. Cred că pe producătorii din Roman ar trebui să-i intereseze că alții sunt interesați să vină în acest oraș. Și cei care vin din alte județe au magazine pe plan local, dar participă și la târguri fiindcă este un mod de a se contecta cu alți antreprenori, de a schimba idei.” Mihai Caravan, director CCI Neamț.

Târgul de îmbrăcăminte și încălțăminte Expofashion Roman – ediția de toamnă are loc între 25 și 29 octombrie, în Piața Roman Mușat. Târgul va putea fi vizitat între orele 10.00 – 19.00 (de miercuri până sâmbătă) și înte orele 10.00 – 16.00 (duminică).

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.