L-au lăsat fără tablă

de | 25/10/2017 | Actualitate, Justiție, Rural

Polițiștii Postului de Poliţie Horia au fost sesizaţi telefonic marți, 24 octombrie, despre faptul că, în cursul acestei luni, persoane necunoscute au sustras mai multe coli de tablă ondulată de pe proprietatea unui bărbat de 31 de ani, din Roman.

În urma activităţilor operative desfăşurate în cauză, polițiștii au identificat persoanele bănuite de săvârșirea faptei, respectiv un tânăr de 15 ani și un bărbat de 43, din Cotu Vameș.

Aceștia sunt cercetați pentru faptul că în noaptea de 3 spre 4 octombrie, cei doi bărbați s-ar fi deplasat la proprietatea părții vătămate, din Cotu Vameș, de unde ar fi sustras 17 coli de tablă ondulată, prejudiciul creat fiind de 1.600 lei. Polițiștii au reușit recuperarea prejudiciului în totalitate, bunurile fiind predate persoanei vătămate.

Cele două persoane au fost reținute pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, și încarcerate în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Neamţ, urmând să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.