Sătucul lui Moș Crăciun va fi în centrul orașului

de | 26/10/2017 | Actualitate, Local

„Sătucul lui Moș Crăciun” se va organiza în Piața Roman Vodă și ar reprezenta un eveniment în premiaeră pentru romașcani. Dacă aleșii romașcanilor vor fi de acord cu proiectul, evenimentul se va desfășura în perioada 1 decembrie 2017 – 28 februarie 2018.

Evenimentul va cuprinde două componente: târgul de iarnă (care va fi organizat în perioada 1 – 31 decembrie) și patinoarul (va fi disponibil în perioada 1 decembrie 2017 – 28 februarie 2018).

În Piața Roman Vodă vor fi amplasate 20 de căsuțe din lemn și o altă căsuță, special pentru Moș Crăciun. Patinoarul, de dimensiuni 35 m x 15 m,  va fi amplasat în zona de lângă CNRV. Firma care va organiza toate acestea va asigura150 de perechi de patine de gheață, pentru a fi închiriate.

Firma care va organiza aceste evenimente este SC Viobeti Comimpex SRL, aceeași firmă care anul trecut a promis un patinoar, dar care nu s-a ținut de cuvânt.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.