Joi, la Casa de Cultură: despre relația psihologică părinte-copil

7

Relația dintre părinte și copil și cunoașterea copilului în mod autentic reprezintă temele de discuție ale celui de-al șaselea eveniment marca „Femeia, între putere și feminnitate.”

Părinții interesați să afle mai multe vor avea ocazia să-i ceară sfaturi psihologului Carmen Sumănaru joi, 2 noiembrie, începând cu ora 18.00, la sala Bibliotecii din cadrul Casei de Cultură Roman.

Preocuparea primordială a adulţilor este aceea de a fi un părinte cât mai bun. Şi pentru că preţuim această nevoie, întâlnirea noastră te-ar putea ajuta să foloseşti noi stategii de cunoaştere obiectivă, autentică, a propriului copil, să înţelegi mai uşor cum gândeşte, cum se simte şi cum acţionează copilul tău, cum să aduci în viaţa copilului tău încrederea, curajul şi optimismul. Evenimentul se adresează tuturor părinților sau viitorilor părinți care doresc să construiască o relație cât mai frumoasă cu ai lor copii.” – comunicat organizatori

Participanții sunt invitați să aducă cu ei o fotografie din propria copilărie. Confirmea de participare se face telefonic, la numărul 0741.091.668.

Pentru mai multe evenimente care vor avea loc în Roman și în zonă, accesați secțiunea dedicată de pe înRoman.ro. Veți găsi informații utile, precum data, locul, direcții de orientare și posibilitatea de a include evenimentul preferat în agenda proprie.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.

Angajăm electrician!