Cotidian online independent

O firmă din Neamț și una din Suceava vor asfalta străzile din Bălcescu

Străzile din cartierul Nicolae Bălcescu vor fi asfaltate de asocierea de firme SC PHR Construct Solutions SRL Roșiori (Dulcești) și SC Symmetrica SRL Suceava. Este vorba despre un lot de cinci străzi care vor fi asfaltate și pe care vor fi amenajate trotuare.

Contractul de lucrări, care ar urma să fie semnat săptămâna viitoare, cuprinde asfaltarea străzilor Mărului (907,08 metri), Tinosului (de la intersecția cu strada B. Dragoș până la fdt. Tinosului – 280,85 metri și de la intersecția cu B. Dragoș până la str. Crivățului – 783,49 metri), Pescarilor (441,47 metri), Ocniței (430,52 metri) și legătura între străzile Ocniței și Pescarilor (157,43 metri).

Primarul Lucian Micu a precizat că imediat după semnarea contractului va fi dat și ordinul de începere a lucrărilor, fiindcă vrea ca strada Tinosului să fie asfaltată încă din această toamnă.

Suma pentru care se vor executa aceste lucrări este de 2.335.430 lei + TVA, cu aproximativ 1.200.000 lei mai puțin față de suma estimată inițial de beneficiar.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
S-ar putea să-ți mai placă și

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.

Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.

Angajăm electrician!