Mașini cu stare tehnică îngrijorătoare luate la control

de | 01/11/2017 | Actualitate, Județean

În zilele de 30 și 31.10.2017, polițiștii rutieri împreună cu reprezentanții Registrului Auto Român, au efectuat controale în trafic pentru depistarea vehiculelor care nu corespund din punct de vedere tehnic. Echipele de control au urmărit verificarea sistemului de frânare, a mecanismului de direcţie, instalaţiei de iluminare/semnalizare, existenţei şi autenticității seriilor/numerelor de identificare ale vehiculelor, precum și legalitatea montării şi utilizării luminilor de altă culoare sau intensitate, a dispozitivelor ori accesoriilor de avertizare, altele decât cele omologate.

Au fost controlate 49 de autovehicule, din acestea 36 au fost găsite în neregulă aplicându-se tot atâtea sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 pentru defecțiuni ale sistemului de rulare (anvelope),13 pentru defecțiuni ale instalațiilor de iluminare/semnalizare și 19 pentru alte defecțiuni tehnice. Ca măsură complementară sancțiunii aplicate, polițiștii au retras 5 de certificate de înmatriculare și Au mai fost aplicate alte nouă sancțiuni pentru alte abateri de la normele rutiere.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.