Fotbal: CSM Roman învinge clar CSM Focșani

de | 05/11/2017 | Local, Sport

Vineri, 3 noiembrie, echipa de fotbal CSM Roman a întâlnit pe Stadionul Moldova CSM Focșani, echipă aflată în acel moment pe locul șase în clasament. Jocul a fost controlat aproape tot timpul de echipa din Roman, în ciuda faptului că focșănenii au avut două ocazii fantastice – două șuturi în bară din care unul chiar în vinclu – iar câțiva jucători s-au arătat talentați în ale driblingului. CSM Roman a avut însă o strategie de joc mult mai bună iar Andrei Florean, un jucător constant și care aleargă mult, a fost într-o zi mare.

fotbal CSM Roman CSM Focsani 4444

Primul gol a fost marcat în minutul 17, când Florean se demarcă și înscrie din pasa lui Bogdan Brăescu. Tot în prima repriză, în minutul 30, Cosmin Țapu șutează pe lângă vinclu din 16 metri.

Repriza a doua începe cu dominarea clară a CSM Roman, în minutul 50 Marin Popa trimițând mingea cu capul în brațele portarului, dintr-o centrare a lui Mădălin Popa, iar două minute mai târziu Bogdan Brăescu șutează frumos din 10 metri dar mingea este deviată în corner de un adversar. În tot timpul ăsta Andrei Florean era din ce în ce mai prezent la minge reușind să se demarce eficient și devenind ținta preferată a paselor colegilor. Eforturile îi sunt răsplătite în minutul 60 când stabilește scorul final, 2-0, după o pasă în adâncime a lui Popa.

fotbal CSM Roman CSM Focsani 4543

În minutul 76 CSM Roman rămâne în zece oameni după eliminarea lui Cosmin Țapu care „reușește” să colecteze două cartonașe galbene în două minute, primul ca urmare a unui gest total gratuit de a șuta în mingea pregătită pentru o lovitură liberă de un jucător advers.

Lot CSM Roman:

  • potar – Angel Băiceanu;
  • fundași – Vasile Chirilescu, Marian Marin, Daniel Marin, Vlad Mocanu;
  • mijlocași – Iosif Netbai, Bogdan Brăescu, Cătălin Aeroaiei, Andrei Florean;
  • atacanți – Cosmin Țapu, Marin Popa;
  • au mai intrat – Constantin Antim, Relu Grigore;
  • rezerve – Ionuț Bicleanu, Alex Crăciun, Alin Mocanu, Claudiu Scânteie, Sorin Dutciuc;
  • antrenor secund – Iosif Susanu;
  • antrenor principal – Gabriel Țapu.

Meciul s-a desfășurat sub supraveghearea din tribună a unor jucători și oficiali de la Bucovina Rădăuți, echipă contra căreia CSM Roman va juca în deplasare pe 11 noiembrie de la ora 14:00.


Programul Ligii a III-a, seria 1, 2017-2018, poate fi găsit pe pagina de evenimente inRoman.ro.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.