Noul președinte al USR Neamț va fi ales în decembrie

de | 05/11/2017 | Județean, Politică

Deputatul USR Iulian Bulai și-a anunțat decizia de a demisiona din funcția de președinte al filialei USR Neamț, după ce la sfârșitul lunii septembrie a renunțat și la conducerea filialei locale din Roman. Odată luată această decizie, deputatul nemțean a renunțat la ultima funcție politică pe care o deținea și se va dedica în totalitate activității parlamentare.

Am ajuns la concluzia că este cea mai potrivită în acest moment pentru USR Neamț. Avem în USR modele de succes de filiale conduse de membri care nu sunt parlamentari și cred că este o rețetă care poate da roade și la Neamț. Am contribuit cu succes la înființarea a patru filiale locale și una județeană, iar acum cred că Filiala USR Neamț este una stabilă și matură. Consider că în acest moment am trecut peste perioada vulnerabilităților la care este expusă orice structură de partid la început de drum. Sarcina noului președinte va fi de a extinde și mai mult filiala USR Neamț, de a dinamiza activitățile filialei.

Iulian Bulai, deputat

Parlamentarul a adăugat că speră ca noul președinte să aibă timp și resurse pentru USR Neamț și să poată anima activitatea filialei astfel încât la următoarele alegeri acest partid să aibă candidați în cât mai multe localități. Pentru funcția de președinte al filialei județene a USR, alegerile vor fi organizate cel mai probabil la începutul lunii decembrie.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.