Victima unui furt: „Mulțumesc polițiștilor romșacani”

de | 05/11/2017 | Actualitate, Local

Angelica D., femeia căreia i s-a furat un telefon într-un magazin din centrul orașului, mulțumește oamenilor legii pentru operativitatea cu care au rezolvat cazul. Angelica D. a fost victima furtului marți, 24 octombrie, obiectul fiindu-i sustras din buzunar în timp ce cumpăra niște cornuri pentru o prietenă (imaginile video cu momentul furtului au fost publicate de înRoman.ro).

În mai puțin de două săptămâni, polițiștii care au anchetat cazul au descoperit făptașii. Aceștia sunt din Piatra-Neamț și se află în vizorul oamenilor legii.

Vineri, 3 noiembrie, am fost chemată la Poliția municipiului Roman și am recuperat valoarea prejudiciului, adică mi s-a dat o sumă de bani, fiindcă telefonul nu a putut fi recuperat. Mulțumesc polițiștilor pentru că au rezolvat atât de repede cazul și mulțumesc firmei care a furnizat imaginile de pe camerele de supraveghere, acestea fiind esențiale în identificarea autorilor”, a spus Angelica D.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.