Protest palid la Roman

de | 06/11/2017 | Actualitate, Local, Social

Romașcanii au ieșit în centrul orașului, duminică seară, să protesteze împotriva modificărilor legilor justiției și a altor măsuri pe care guvernanți intenționează să le implementeze. Protestul a început la ora 18.00, la fel ca în toată țara. Deosebirea importantă a fost aceea că, în timp ce în marile orașe au fost mii de persoane care au ieșit să protesteze, la Roman au fost mai puțin de 50 de persoane.

Cu toate acestea, manifestarea a fost una autorizată, documentul fiind obținut de la Primăria Roman de o persoană fizică. Printre protestatari au fost și președintele USR Roman – Radu Samson, dar și prim-vicepreșeintele Organizației de Femei a PNL Neamț, consilierul județean Mihaela Isciuc.

Protestatarii au avut cu ei pancarte pe care erau scrise diverse mesaje, precum „Ieșiți din casă dacă vă pasă!”

Romașcanii au protestat și în iarnă, împoriva aprobării Ordonanței 13. Atunci, protestele au durat o săptămână, iar Ordonanța 13 a fost abrogată.

protest Roman 4577 protest Roman 4580 protest Roman 4581 protest Roman 4582

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.