Handbal CSM Roman, victorie în deplasare

14

Echipa de handbal feminin CSM Roman a câștigat meciul disputat joi, în deplasare, scor 22-25 (12-12), în fața formației SCM Craiova, contând pentru etapa cu numărul 9 din Liga Florilor.

Echipa pregătită de Constantin Ștefan a prestat un joc foarte solid, cu o apărare puternică și cu Viktorya Tymoshenkova într-o formă excelentă.

Gazdele au condus cu 3-0 în minutul 5, dar s-au văzut egalate la 3-3, interval în care au ratat și o aruncare de la 7 m. CSM Romanul s-a desprins pe tabela de marcaj și cu toate că Craiova a reușit să întoarcă scorul (9-8), inițiativa a aparținut tot formației romașcane. Scorul la pauză a fost 12-12.

La începutul celei de-a doua reprize, CSM Roman a pus rapid un avantaj de 3 goluri pe tabela de marcaj, Craiova a restabilit egalitatea în minutul 52 (21-21), dar romașcancele au gestionat mai bine finalul de joc și s-au desprins din nou.Tymoshenkova a reușit să apare în actul secund 3 aruncări de la 7 m.

SCM Craiova – CSM Roman 22-25 (12-12)

Pentru CSM Roman au marcat:

  • Ana Maria Popa – 6 goluri,
  • Ana Maria Simion – 6,
  • Jasna Boljevic – 5,
  • Alexandra Iovănescu – 3,
  • Ana Miriam De Sousa – 3,
  • Stănciulescu – 2.

Următorul meci al CSM Roman va avea loc pe teren propriu, sâmbătă, 18 noiembrie, împotriva CSM Bistrița. În acest moment CSM Roman se află pe locul cinci în clasament, cu cinci victorii și patru înfrângeri, având 15 puncte, la fel ca ocpupantele locurile trei și patru, CS Măgura Cisnădie și HCM Râmnicu Vâlcea, numai că CSM are un meci în plus disputat.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.

Angajăm electrician!