Concurs pentru iubitorii de fitness

de | 12/11/2017 | Local, Sport

Un concurs de fitness va avea loc, săptămâna viitoare, la Roman. Este prima ediție a unei competiții organizate de instructorii de fitness Marius Diaconu și Sorin Sprânceană. Evenimentul se dorește a fi unul național, la care să participe împătimiți ai mișcării de toate vârstele. Pentru organizarea acestui eveniment a fost solicitat sprijin financiar și din partea Primăriei municipiului Roman.

Prin cererea înregistrată la Primăria municipiului Roman sub nr. 19556 din 08.11.2017, Fitness Club Best SRL, reprezentat de domnul Diaconu Marius, în calitate de administrator, solicită un sprijin financiar pentru organizarea concursului „Cupa Romașcană”, care va avea loc în data de 18 noiembrie 2017, la Sala de sport Fitness Club din Piața Roman-Vodă. Administrația publică locală susține mișcarea sportivă în Roman și sprijină organizarea evenimentelor sportive de nivel național care promovează imaginea municipiului la nivel local și național. Pentru buna desfășurare acestei manifestări sportive, respectiv pentru: achiziționarea cupelor, medaliilor și diplomelor pentru premiere, propun Consiliului Local al municipiului Roman să aprobe suma de 650 lei pentru acoperirea parțială a cheltuielilor cu organizarea concursului”, se arată în expunerea de motive a proiectului de hotărâre ce va fi dezbătut luni, 13 noiembrie, de consilierii locali.

„Cupa romașcană” se adresează tuturor categoriilor de vârstă, bărbați și femei și va avea loc sâmbătă, 18 noiembrie, începând cu ora 11.00, la clubul de fitness de lângă Colegiul Național ”Roman Vodă”. Bărbații vor participa la proba de împins la piept, iar femeile, la proba de genoflexiuni libere.

 

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.