Un pasager dintr-un microbuz din Neamț, depistat cu mii de pastile anabolizante

814

Un bărbat are de dat explicații oamenilor legii după ce în bagajul acestuia, polițiștii de frontieră au găsit mii de comprimate ce conțineau substanțe anabolizante. Acesta călătorea cu un autovehicul înmatriculat în Neamț. Din anumite motive, bărbatul le-a trezit suspiciuni polițiștilor de frontieră.

În ziua de 16 noiembrie, în jurul orei 12.00, la punctul de trecere a frontierei Albița, județul Iași s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru a intra în ţară, ca pasager într–un autocar înmatriculat în județul Neamț, cetățeanul român Radu G., în vârstă de 34 de ani. În baza profilului de risc, polițiștii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. În urma controlului efectuat, la care a fost folosit câinele poliţist Nava, specializat în detectare stupefiante, au fost descoperite ascunse în bagajele personale ale lui Radu G., 3.240 comprimate și 167 fiole de diferite substanțe inlcuse în lista substanţelor interzise prevazută în Legea 104/2008.” – comunicat de presă Poliția de Frontieră

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii substanţelor anabolizante descoperite şi sancţionarea a persoanei cu amendă în valoare totală de 33.000 lei.

Anabolizantele sunt substanțe ce activează etapele metabolismului anabolic. Cele mai cunoscute substanțe de acest tip sunt cele interzise sportivilor: substanțele dopante sau steroizii androgenici anabolizanţi.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.