Consilierul local Mircea Beloiu, șef peste pensionarii liberali

195

Organizația Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL Neamț și-a ales duminică, 19 noiembrie, noul președinte și echipa de conducere, eveniment la care au participat aproximativ 200 de persoane.

Pentru președinția organizației au candidat Mircea Beloiu și Mihai Vartic, dar cele mai multe voturi le-a obținut Mircea Beloiu, care este noul președinte al organizației. Din echipa de conducere mai fac parte prim-vicepreședinții Mihai Bârliba și Doina Baroiu.

Evenimentul s-a desfășurat la Târgu Neamț și printre invitați s-au numărat președintele PNL Neamț – Mugur Cozmanciuc, prim-vicepreședintele PNL Neamț – Mihai Stoica, liderul consilierilor județeni liberali – Florin Hopșa, consilierul județean Mihaela Isciuc, consilierii locali Bogdan Țifui și Andrei Aciocârlănoae.

Noul președinte al pensionarilor liberali de la Neamț a anunțat că activitatea politică se va concentra în primul rând pe realizarea unor proiecte de politice liberale care să rezolve problemele vârstnicilor: pensiile, îngrijirea sănătății, implicarea în activități pentru o viață activă și altele.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.