Consilierul local Mircea Beloiu, șef peste pensionarii liberali

de | 20/11/2017 | Județean, Politică

Organizația Pensionarilor și Vârstei a Treia a PNL Neamț și-a ales duminică, 19 noiembrie, noul președinte și echipa de conducere, eveniment la care au participat aproximativ 200 de persoane.

Pentru președinția organizației au candidat Mircea Beloiu și Mihai Vartic, dar cele mai multe voturi le-a obținut Mircea Beloiu, care este noul președinte al organizației. Din echipa de conducere mai fac parte prim-vicepreședinții Mihai Bârliba și Doina Baroiu.

alegeri pensionari PNL

Evenimentul s-a desfășurat la Târgu Neamț și printre invitați s-au numărat președintele PNL Neamț – Mugur Cozmanciuc, prim-vicepreședintele PNL Neamț – Mihai Stoica, liderul consilierilor județeni liberali – Florin Hopșa, consilierul județean Mihaela Isciuc, consilierii locali Bogdan Țifui și Andrei Aciocârlănoae.

Noul președinte al pensionarilor liberali de la Neamț a anunțat că activitatea politică se va concentra în primul rând pe realizarea unor proiecte de politice liberale care să rezolve problemele vârstnicilor: pensiile, îngrijirea sănătății, implicarea în activități pentru o viață activă și altele.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.