Cine va fi noul director de îngrijiri al Spitalului Roman

522

Perioada de înscriere la concursul pentru ocuparea funcției de director de îngrijiri la Spitalul Municipal de Urgență Roman s-a încheiat. Scoaterea la concurs a acestui post vine la jumătate de an de la momentul la care această funcție a fost ocupată, cu caracter interimar, de Lidia Ostahie.

Înainte de Lidia Ostahie, director a fost Elena Chirilă, dar aceasta a trebuit să renunțe la funcție din cauza unor prevederi legale în vigoare la acel moment. Mai exact, conform conducerii Spitalului Municipal de Urgență Roman, problema a apărut la momentul la care a intrat în vigoare noua lege a salarizării, lege care nu era în concordanță cu un ordin de ministru.

În luna august s-a modificat ordinul de ministru și persoanele care au studii superioare, indiferent de domeniu, pot participa la acest concurs. Înainte era nevoie de studii de specialitate, dar s-a eliminat această condiționare.” dr. Maria Andrici, director general SMU Roman

Singura persoană care s-a înscris pentru postul scos din nou la concurs a fost Elena Chirilă. Actualul director de îngrijiri, Lidia Ostahie, a decis că nu mai dorește funcția pe care o ocupă acum, astfel că, cel mai probabil, viitorul director de îngrijiri va fi… fostul director.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.