Sute de nemțeni vor să fie polițiști

132

Nemțenii se arată interesați să intre în rândul polițiștilor. Până în acest moment la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Neamț s-au înscris 258 persoane în vederea susținerii examenelor pentru admiterea la unitățile de învățământ MAI, dintre care 230 la Școala de Agenți de Poliție Vasile Lascăr Câmpina și 28 la Școala de Agenți de Poliție Septimiu Mureșan Cluj-Napoca. În total, la aceste școli sunt scoase la concurs 1.600 de locuri – 1.300 de locuri la Școala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina și 300 de locuri la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

Pentru posibilitatea înregistrării înscrierilor și în zilele libere de 30 noiembrie și 1 decembrie, conducerea IPJ Neamț a dispus continuarea activităților la nivelul Serviciului de Resurse Umane în cele două zile, în intervalul orar 08.00-16.00.

Un element de noutate este faptul că, pentru probele fizice, a fost eliminată condiția privind înălțimea candidaților. De asemenea, evaluarea performanţei fizice a candidaţilor se face prin parcurgerea unui traseu practic-aplicativ. Este declarat „promovat“ candidatul care îndeplineşte baremul minim de 2 minute și 25 de secunde. Candidaţii sunt apreciați cu calificativul „promovat“ sau „nepromovat“.

 

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.