Senatorul Dan Manoliu „Românii sunt apreciaţi peste tot!”

de | 01/12/2017 | Local, Politică

Vă adresez salutul meu, în deplin respect şi preţuire. Este Ziua Naţională a României. În această zi, românii din ţară şi de pretutindeni îşi afirmă identitatea, se mânderesc cu ţara lor şi spun lumii că au fost, sunt şi vor fi o naţiune unită, demnă şi puternică. Totodată, este şi ziua celor care au fost până acum înaintaşii noştri care au clădit, cu tenacitate şi cu jertfă, ţara şi naţiunea pe care le sărbătorim şi cinstim astăzi. sanator Dan Manoliu
Românii sunt oameni apreciaţi peste tot, pentru munca lor, pentru solidaritate şi pentru faptul că au sentimente frumoase faţă de cei din jur. De când se știe, românul trăiește cu credința în suflet, fie că este aici, acasă, în aceste locuri binecuvantate, ori purtat de viaţă şi destin peste graniţe, în toate colţurile lumii. România are nevoie de stabilitate şi de lideri care să pună interesul naţional înaintea interesului particular. La fel cum Dumnezeu ne iubește pe noi, la fel şi noi trebuie să ne iubim Patria şi s-o respectăm.
În 2018 se vor împlini 100 de ani de la Marea Unire. Sunt câteva momente în viața unui popor pe care istoria le-a tipărit definitiv în ființa lui. Ele îi însoțesc destinul și oglindesc cele mai frumoase imagini ale existenței sale. Momente de curaj și demnitate, fapte de bravură și sacrificiu, eroism în cel mai pur sens al cuvântului. Pe astfel de episoade istorice se întemeiază un neam și se pune piatra de temelie a unei țări. Astăzi, ne mai trebuie doar un strop de solidaritate, un pic de curaj şi o minimă încredere în forţa noastră colectivă.
La mulţi ani România, la mulţi ani dragi români, la mulţi ani dragi nemţeni!

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.