Tâlhărit de ziua națională

de | 03/12/2017 | Actualitate, Rural

Doi tineri din Săbăoani au dat dovadă de un „patriotism” aparte și l-au tâlhărit pe un consătean chiar de ziua națională a României.

Cei doi tineri, în vârstă de 18 ani, l-ar fi urmărit pe un bărbat de 58 de ani și, după ce acesta a plecat de la un bar de pe raza localității, prin folosirea violenței, l-ar fi deposedat de suma de 70 de lei.

Polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Săbăoani au documentat activitatea infracțională a celor doi tineri, după care i-au reținut 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, urmând ca aceștia să fie prezentaţi judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Roman cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă 30 de zile.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.