De Moș Nicolae, copiii au dăruit copiilor

de | 06/12/2017 | Local, Social

Școlarii din clasele primare ale Colegiului Național „Roman Vodă” au organizat o campanie de strângere de fonduri pentru achiziționarea de fructe și dulciuri destinate copiilor instituționalizați în Complexul Romanița.

După ce au fost colectate, darurile au fost împărțite miercuri, 6 decembrie, de Sfântul Nicolae, supranumit „Făcătorul de minuni“. Sfântul Nicolae este unul dintre cei mai populari sfinţi ai creştinătăţii, numele lui fiind legat de dărnicie şi compasiune, dar şi de cadourile aduse copiilor.

Această acțiune a avut loc prin implicarea clasei pregătitoare B( învățătoare Mariana Nicolau), a clasei a I-a A (învățătoare Ana Cojocaru) a clasei a III-a (învățătoare Lelia Erimia), a clasei a IV-a A (învățătoare Maria Bârjovanu) și a clasei a IV-a B (învățătoare Mihaela Huci). Și-au adus, de asemenea, aportul, firma Dany Tour și familia Mădălin și Mădălina Mocanu.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.