S-a deschis patinoarul. Acces gratuit astăzi

de | 06/12/2017 | Administrație, Local

De astăzi, 6 decembrie, patinoarul din piața Roman Mușat este funcțional. Deschiderea va avea loc de la ora 18:00 și până la ora 20:00 accesul va fi gratuit.

Patinoarul va fi deschis zilnic, între orele 11.00 și 22.30, firma care l-a amenajat și care-l administrează punând la dispoziția doritorilor 150 de perechi de patine. Zilnic, se vor asigura șase sesiuni de acces pe patinoar, fiecare cu o durată de 90 de minute, prețul de intrare fiind de 10 lei. Taxa de închiriere a patinelor este de 10 lei. După fiecare sesiune de patinat, timp de o jumătate de oră se vor executa lucrări de curățare a suprafeței de gheață.

Administratorul patinoarului a amenajat și un spațiu de unde pot fi cumpărate băuturi calde. Investiția este derulată printr-un parteneriat public-privat, Primăria Roman fiind implicată prin asigurarea furnizării energiei electrice.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.