Invitație la film pentru toată familia: „Schimb de Moși”

de | 07/12/2017 | Cultură, Local

Casa de Cultură a Sindicatelor Roman dă startul sărbătorilor de iarnă cu o invitaţie la film: o comedie norvegiană haioasă, care ne va introduce în spiritul Crăciunului şi care este recomandată pentru întreaga familie.

Vor avea loc patru proiecţii, vineri 15, respectiv sâmbătă, 16 decembrie, cu începere de la ora 17:00 şi 19:00, în Sala Mică a Casei de cultură (etaj 1, vis-a-vis de locul de joacă “Piticot”).
În distribuţie sunt Thor Michael Aamodt, Anders Baasmo Christiansen și Ann Carnarius Elseth. Filmul este dublat în limba română (astfel că este accesibil copiilor) și durează 70 de minute.

Preţul unui bilet este de 10 lei, iar biletele se găsesc începând de luni, 11 decembrie, în intervalul orar: 09.00 – 12.00 şi 16.00 – 18.00 la Secretariatul Casei de Cultură (etaj1, în capătul culoarului).

https://www.youtube.com/watch?v=OnGRTYIVJlw

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.