Romașcanii au scris cu succes povestea celor 60 de zâmbete

316

Romașcanii au arătat că pot fi uniți atunci când semenii lor sunt în nevoie. Evenimentul caritabil „Povestea celor 60 de zâmbete” a reunit persoane din diverse domenii de activitate, care au lăsat la o parte alte activități și au dat prioritate unei cauze nobile.

Organizatorii acestui eveniment au fost Cătălina Popescu și cabinetul de recuperare medicală NeoKinetic. Apelului lor au răspuns aproximativ 100 de persoane, o parte donând obiecte pentru licitație (Alexandru Panatta Codreanu, familia Biciușcă, Cornel Varnaiote, Carmen Stoleru, Irina Lazăr, Roxana Iorga, Coca Carolia, Diana Constantin, Cristi Băcăoanu, Alexandru Cătălin Puia), iar cei mai mulți licitând pentru achiziționarea lor.

Toți banii strânși în urma evenimentului vor fi utilizați  pentru dotarea sălii de gimnastică a Asociației de Sprijin a Copiilor cu Handicap Fizic Neamț, asociație înființată și condusă de Elena Damian, mama unui tânăr cu probleme locomotorii. Printre care au licitat a fost și primarul Lucian Micu (care a cumpărat un smartwatch contra sumei de 900 de lei), Asociația Valor (care a achiziționat un tablou semnat Cornel Varnaiote) sau oameni de afaceri din oraș. Cel mai scump obiect licitat a fost un tablou semnat Alexandru Panatta Codreanu. Acesta a fost adjudecat de un tânăr din Iași, contra sumei de 2.500 de lei. În urma evenimentului s-au strâns peste 20.000 de lei.

În seara aceasta, fiecare dintre dumneavoastră sunteți scriitori, pentru că fiecare în parte scrieți povestea celor 60 de zâmbete. Importnat este, însă, a nu uita că acești tineri și părinții lor au nevoie de sprijin în fiecare săptămână, în fiecare lună, nu doar de sărbători. Vă mulțumesc tuturor pentru implicare.

Cătălina Popescu, organizator

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.