Tragedii de sărbători: o crimă, sinucideri și accidente

de | 27/12/2017 | Actualitate, Județean

Sărbătorile nu au fost fericite pentru toată lumea. Și, dacă în alți ani cazurile dramatice sau tragice lipseau în această perioadă, anul acesta nu a mai fost la fel.

Salvatorii din cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Neamț au avut câteva zile de foc: cu două zile înainte de Crăciun au intevenit pentru a încerca să salveze viața unui tânăr de 18 de ani, din Roman, găsit spânzurat. Din păcate, toate eforturile au fost în zadar. În aceeași zi au mai avut loc două accidente rutiere: unul la Drăgănești (în zona Tîrgu Neamț) și unul în Roman.

Două accidente rutiere au avut loc în Ajunul Crăciunului: unul la Tîrgu Neamț și altul la Roman. Din fericire, victimele nu au fost grav rănite.

Prima zi de Crăciun a fost ultima pentru un bărbat de 36 de ani din Ion Creangă. Acesta petrecea împreună cu fratele concubinei ale și a fost înjughiat mortal de musafir, după ce s-au luat la ceartă din cauza banilor. Tot în prima zi de Crăciun au ajuns la Urgențe cinci persoane, din trei accidente rutiere care au avut loc pe raza județului, la Stejaru, Bălușești și Roznov.

Nici a doua zi de Crăciun nu a fost lipsită de evenimente: un bărbat de 49 de ani a fost găsit în fosa locuinței personale din Săbăoani. A fost scos cu dificultate de pompierii romașcani și transportat la Spitalul Roman. Din păcate, acesta a decedat la scurt timp, ca urmare a unui stop cardio-respirator. Se ia în calcul ipoteza sinuciderii, dar cercetările continuă.

Și pentru pompieri au fost zile aglomerate. În timpul zilelor de Crăciun, dar și în zilele premergătoare, angajații Inspectoratului pentru Situații de Urgență Neamț au intervenit la zeci de incendii, accidente și alte solicitări.

 

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.