Trei persoane, rănite de un șofer fără permis

de | 27/12/2017 | Actualitate, Rural

Trei persoane au fost rănite, în prima zi de Crăciun, într-un accident rutier care a avut loc în afara localitătii Bălușești.

Din primele cercetări efectuate de oamenii legii, se pare că în timp ce un tânăr de 22 de ani, din Trifești, conducea un autoturism pe drumul comunal DC83, într-un sector de drum în curbă a acroșat autoturismul care circula din sens invers și care era condus de un bărbat de 30 de ani din Roman.

În urma impactului a rezultat rănirea a trei pasageri aflați în autoturismul acroșat, un tânăr de 30 de ani și două femei de 35 și 68 de ani. Tânărul de 22 de ani nu a oprit autoturismul la fața locului, ci și-a continuat deplasarea, fiind depistat a doua zi dimineață de polițiști.

Anchetatorii au stabilit că tânărul care a provocat accidentul nu deținea permis de conducere, fapt pentru care polițiștii au dispus măsura reținerii acestui pentru 24 de ore, fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis de conducere, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Articol scris de Teo Baciu

Jurnalist din 2007, cu experiență în presa locală și națională, bursieră în 2014 a programului "Bursele Europene pentru Jurnaliști în Dialog", coautor al portalului național justitiecurata.ro, premiată de Reprezentanța Comisiei Europene în România în cadrul concursului "Reporter și blogger european".

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.