Mașină șefului de la Judiciar, incendiată. Anchetatorii au deja un cerc de suspecți

347

Mașina comisarului Neculai Bodron, șeful biroului Judiciar Roman, a fost incendiată duminică seară, în jurul orei 21.30. Cel mai probabil cu un cocktail Molotov, după urmele găsite.

În acest caz a început o anchetă pentru comiterea infracțiunii de distrugere prin incendiere, coordonată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman.

Există un cerc de suspecți și  se efectuează, în continuare cercetări pentru stabilirea situației de fapt și pentru tragerea la răspundere a celor implicați.

Elena Bulgărea, purtător de cuvânt IPJ Neamț

Între timp, a reacționat și prefectul județului, Vasile Panaite.

Incidentul care s-a produs în municipiul Roman, acolo unde mașina unui ofițer a fost incendiată în seara zilei de duminică, este unul deosebit de grav. Cer tuturor factorilor implicați în derularea anchetei să facă toate eforturile pentru ca autorul sau autorii să fie identificați și trași la răspundere cât mai rapid. Legea trebuie să fie aplicată în aceeşi măsură și în ceea ce îi privește pe cei care, într-o formă sau alta, proliferează amenințări față de polițiști, jandarmi sau alți reprezentanți ai autorităților. Cer toleranță zero în astfel de cazuri!

Vasile Panaite, prefectul județului Neamț

Este de apreciat luarea de poziție a prefectului județului dar, în același timp, de ce doar în astfel de cazuri se cer măsuri rapide? Sunt sute sau chiar mii de dosare la nivelul județului Neamț în care oamenii se plâng de avansul lent sau inexistent al cercetărilor. Pentru acești cetățeni cine vorbește?

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.