Biciclist accidentat grav în fața Școlii 8

de | 16/01/2018 | Actualitate, Local

UPDATE: Conform primelor cercetări ale poliției, vina ar aparține biciclistului care a schimbat direcția de mers fără să se asigure, fiind acroșat de autoturismul condus de o șoferiță în vârstă de 31 de ani. Biciclistul a fost accidentat grav.


Știrea inițială

Astăzi, în jurul orei 11:50, a avut loc un accident rutier pe strada Mihai Viteazul, în fața Școlii nr. 8 din Roman, în accident fiind implicat un autoturism și un biciclist.

După declarațiile martorilor, biciclistul a fost acroșat cu partea laterală a automobilului Citroen Picasso condus de o domnișoară, împrejurările exacte nefiind clarificate, polițiștii de la Biroul Rutier Roman încă efectuând cercetări la fața locului. Pata de sânge de pe asfalt indică faptul că accidentul poate fi unul cu urmări grave.

De menționat că porțiunea de stradă în care a avut loc accidentul este una marcată cu linie continuă și mai multe mașini sunt parcate la bordură.

Vom reveni cu detalii.

accident rutier biciclist scoala 8 8406 accident rutier biciclist scoala 8 8407 accident rutier biciclist scoala 8 8408 accident rutier biciclist scoala 8 8409 accident rutier biciclist scoala 8 8410 accident rutier biciclist scoala 8 8411 accident rutier biciclist scoala 8 8412 accident rutier biciclist scoala 8 8413 accident rutier biciclist scoala 8 8414 accident rutier biciclist scoala 8 8415 accident rutier biciclist scoala 8 8416 accident rutier biciclist scoala 8 8417 accident rutier biciclist scoala 8 8419

 

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.