Hai la film! Comedia „Două lozuri” rulează la Casa de Cultură

de | 19/01/2018 | Cultură, Local

Prima proiecţie din acest an de la Casa de Cultură a sindicatelor Roman este o comedie românească care s-a bucurat de un mare succes şi care îi are ca protagoniști pe Dragoș Bucur, Dorian Boguță și Alexandru Papadopol.

Filmul “Două lozuri” spune povestea unor oameni disperați care recurg la soluția visată de noi toți atunci când avem nevoie de bani repede și simplu – joacă la Loto. Dar nepriceperea le va juca feste, căci, ca să câștigi la loto nu e de ajuns doar să cumperi bilet și acesta să fie câștigător, ci să și știi să ai grijă de el, să nu-l rătăcești.

Proiecții ale filmului vor avea loc astăzi (19 ianuarie), de la orele 17:00 și 19:00, și mâine, sâmbătă 20 ianuarie, de la ora 17:00. Preţul unui bilet este de 10 lei.

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.