Update: Echipa de handbal a CSM Roman are antrenor nou. Constantin Ștefan, antrenor la Dinamo

de | 19/01/2018 | Local, Sport

Update: Constantin Ștefan se întoarce în handbalul masculin, acolo unde a avut cele mai notabile performanțe atât ca antrenor cât și ca jucător. CS Dinamo, echipă aflată în acest sezon pe locul șapte în clasament dar care a terminat sezonul trecut pe primul loc, este echipa a cărei bancă tehnică va fi preluată de fostul antrenor al CSM Roman.

Știre inițială

Conform unui comunicat de presă, Club Sportiv Municipal Roman informează că în data de 18 ianuarie 2018 a încetat pe cale amiabilă colaborarea contractuală cu Constantin Ștefan, antrenorul principal al echipei de handbal feminin. Începând cu data de 19, CSM are un nou antrenor al echipei de hanbal femini: Dumitru Muși.

Palmares Dumitru Muși:

  • în 1998 câștigă campionatul european de tineret,
  • aur mondial în 1999 cu naționala de tineret a României,
  • locul 4 la Euro 2000 cu naționala României,
  • finala Campionatului Mondial în 2005 la Sankt Petersburg, ca secund.

În sezonul 2017-2018, Dumitru Muși a antrenat AHCM Slobozia, până după etapa a treia. Acesta a părăsit echipa în urma înfrângerii de pe teren propriu în fața HC Dunărea Brăila, locul fiindu-i luat de fostul antrenor al CSM Roman Gheorghe Covaciu.

Dumitru Muși a mai antrenat la Roman, în a doua parte a sezonului 2012-2013 coordonând evoluția jucătoarelor H.C.M. Roman. A mai antrenat în carieră pe Tomis Constanța, HCM Râmnicu Vâlcea, Remin Deva, Unirea Slobozia.

“Am avut o discuție cu conducerea clubului, am ajuns la un acord de reziliere pe cale amiabilă a contractului, vreau să le mulțumesc pentru sprijin fetelor, rezultatele nesatisfăcătoare au dus la acest acord, le urez multă baftă în continuare. Viața unui antrenor depinde foarte mult de rezultate.”

Constantin Ștefan, fost antrenor CSM Roman

Articol scris de Gabriel Baciu

Fost realizator de programe, coordonator muzical și creator de reclame la Radio Nord-Est și Radio Terra; fost realizator de programe la CNS Roman; antreprenor în advertising și publicitate din 2003; membru fondator al săptămânalului Opinia Romașcană; consultant pentru comunicare, advertising și publicitate; grafician și dezvoltator site-uri web.

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.