Foto: Om de zăpadă uriaș în Piața Roman-Vodă

132

Membrii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Roman, coordonați de Daniel Ursu, au lucrat ore bune la realizarea unui om de zăpadă. Nu a fost vorba de un om de zăpadă oarecare, ci de unul înalt de aproximativ șase metri, pentru care s-a adus zăpadă cu camionul.

Ideea administrației publice locale, de a realiza un om de zăpadă uriaș, are dublu sens: acela de a bucura privirea romașcanilor, dar și de a nu mai plăti pentru transportul respectivei cantități de omăt în afara orașului.

Aproximativ trei ore s-a muncit la ridicarea „fratelui” lui Olaf, iar copiii care au avut curaj să înfrunte frigul au participat cu mult elan la această activitate. Nici primarul nu a stat deoparte și s-a trezit luat la țintă de copii, cei mici întrecându-se să-l nimerească cu bulgări pe edil. Evident, nimeni nu a plecat supărat acasă; și nici înfrigurat, cei mici primind câte un pahar cu ceai pentru a se încălzi.

Ne bucurăm de zăpadă și de o prezență sporită a copiilor. Am contribuit și eu la realizarea acestui om de zăpadă, cred că această activitate va deveni una de tradiție și romașcanii care nu au putut fi astăzi prezenți vor fi alături de noi.”

Lucian Micu, primarul municipiului Roman

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.