Exclusiv: Percheziții în Roman

3.509

Polițiști, jandarmi și lucrători ai trupelor speciale au descins, duminică dimineață la mai multe adrese din municipiul Roman. Oamenii legii au avut în desfășurare mai multe acțiuni în paralel. Una dintre percheziții a avut loc la o casă de pe strada Martir Cloșca, iar celelalte activități, la locuințe sau la unități de alimentație publică de pe alte străzi apropiate.

Aceștia au efectuat două percheziții domiciliare, mandatele fiind emise de instanță pentru a-i ajuta pe anchetatori în instrumentarea unor dosare penale aflate în lucru, dosare privind comiterea infracțiunii de tâlhărie.

De asemenea, polițiștii au mers în baruri și săli de jocuri, acolo unde aveau informații că există riscul major de săvârșire a unor fapte antisociale. Polițiștii de la Biroul Rutier au fost și ei implicați în acțiunea de amploare, aceștia având în atenție alte aspecte.

Conform unor surse oficiale, acțiunea oamenilor legii de duminică, 28 ianuarie, nu este una singulară; scopul principal al acestor activități este acela de a păstra în oraș o stare de siguranță și de normalitate.

Abonează-te la newsletter!
Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.
Te poți dezabona oricând.
Comentarii
Se încarcă...
Click aici!

Abonează-te

la newsletter!

Nu rata nici o știre! Trimitem un email în fiecare dimineață cu ultimele știri.

Te poți dezabona oricând.